Consultancy

Vanuit onze missie en visie is ons aanbod in de onderwijssector even helder als aantrekkelijk. Op die deelgebieden waar het onderwijs specialistische kennis, vaardigheden en ervaring mist, is Provenance de logische partner. Nu én in de toekomst. 

Provenance heeft een diepgaande kennis van en ervaring binnen de onderwijssector. In ons bestaan hebben wij al vele onderwijsbestuurders, directies, leidinggevenden en staffunctionarissen geadviseerd en ondersteund op het gebied van strategisch HRM-advies, oplossingen en tijdelijke ondersteuning.

Ook op deelgebieden biedt Provenance uitkomst. Denk daarbij aan begeleiding bij in- en outsourcing, re-integratie, mobiliteit en ontslag. Net zo adviseren en ondersteunen we u bij reorganisaties, sociale plannen, mobiliteit en personeelsreductie.

HRM

Strategisch HRM-advies, oplossingen en tijdelijke ondersteuning binnen de onderwijssector. jfoeoe efjeojfefeojf eoojfeojeojejvoj

HR-scan

Met de Provenance HR-scan heeft u een instrument in handen waarmee u simpel en overzichtelijk inzage krijgt in de mate van ontwikkeling van HR binnen uw organisatie!  

Interim HR

Provenance is uw partner in de onderwijssector wanneer u tijdelijk of extra invulling van een HR-positie nodig heeft.

Wilt u meer weten wat de HR-scan voor uw organisatie kan betekenen?

Dit kan met Robin Vissers. Hij is bereikbaar op 06-14134200 of r.vissers@provenance.nl 

Neem contact op