Interim HR

Provenance is uw partner in de onderwijssector wanneer u tijdelijk of extra invulling van een HR-positie nodig heeft.

De bekwame HR-professionals van Provenance begrijpen de dynamiek van uw school en kennen de uitdagingen van de sector. Onze professionals nemen uw huidige HRM situatie als vertrekpunt om snel van toegevoegde waarde te zijn. Zij doen dit met de betrokkenheid van uw eigen medewerkers maar brengen extra kennis en ervaringen van buiten mee. We passen moderne werkwijzen en nieuwe inzichten toe, waarbij vanuit een hecht partnership met de opdrachtgever altijd ieders inbreng en expertise meetelt.

Dit vinden wij belangrijk om zo onze bijdrage te leveren aan goed en vitaal werkgeverschap voor de hele onderwijssector.

HRM

Strategisch HRM-advies, oplossingen en tijdelijke ondersteuning binnen de onderwijssector. jfoeoe efjeojfefeojf eoojfeojeojejvoj

Consultancy

Begeleiding bij in- en outsourcing, re-integratie, mobiliteit en ontslag. Adviess en ondersteuning bij reorganisaties, sociale plannen, mobiliteit en personeelsreductie. 

HR-scan

Met de Provenance HR-scan heeft u een instrument in handen waarmee u simpel en overzichtelijk inzage krijgt in de mate van ontwikkeling van HR binnen uw organisatie!  

Heeft u (tijdelijk) meer HR capaciteit nodig?

Graag komen wij met u in contact om te bekijken hoe we voor uw organisatie het beste van toegevoegde waarde kunnen zijn. Dit kan met Robin Vissers. Hij is bereikbaar op 
06-14134200 of r.vissers@provenance.nl. 

Neem contact op