Nieuwsgierig
gedreven en
actiegericht

Gert Bor is al langer succesvol in zijn werk binnen het onderwijs en de gezondheidszorg. Zo bracht hij grote en complexe projecten tot een goed eind en met elke volgende opdracht deed hij nieuwe en waardevolle inzichten op. Hij voelde dat hij met zijn kennis en ervaring méér kon betekenen voor onderwijsinstellingen, die steeds meer te maken hebben met overwegend complexe uitdagingen. Hij bedacht met HRM en Finance & Control collega’s hoe hij met hun specifieke kennis, ervaring en vaardigheden samen met het onderwijs die uitdagingen aan kon gaan.

In gezamenlijke sessies tekenden zich steeds duidelijker de contouren af van wat nu Provenance is. Een bureau dat een bijdrage wil leveren aan het op orde brengen en houden van onderwijs met modern en vitaal werkgeverschap en toekomstbestendige financiële bedrijfsvoeringen. Een bureau dat wenselijke en menselijke toegevoegde waarde wil leveren door te inspireren, te initiëren en te implementeren. Om er zo voor te zorgen dat instellingen hun onderwijs op orde hebben. Zodat onderwijsprofessionals zich weer volop kunnen focussen op waar zij de passie en de kwaliteiten voor hebben; onderwijzen.

Nadat de oprichting van Provenance een feit was, ging het snel. Van meet af aan tekenden veel onderwijsinstellingen voor de nieuwsgierigheid, de gedrevenheid en de actiegerichtheid van Provenance. Daarmee is er ook nieuw en gelijkgestemd talent aan boord gekomen. Graag stelt het team van Provenance zich aan je voor.

‘Provenance hecht veel waarde aan de kwaliteit van een relatie’

Gert Bor, directeur en consultant Finance & Control

‘Ik ben opgeleid tot bedrijfseconoom. Daarna werkte ik in het AMC als qualified controller. Daar ontstond het besef dat financiële kengetallen soms te abstract zijn om verandering in gang te zetten. Tijdens mijn MBA maakte ik kennis met de kracht van leiderschap. Ik ervoer dat het aangaan van kwalitatieve relaties met medewerkers tot meer en effectievere verandering leidt. Omdat je op die manier blokkades kunt inwisselen voor nieuw perspectief. In mijn baan als directeur en consultant bij Provenance ervaar ik dat mijn puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen. Uiteraard houd ik bij opdrachten de gewenste financiële resultaten scherp in het vizier. Maar leidend is nu de kwaliteit van de relatie. Mijn rol daarbij? Ik vind die van regisseur wel passend. Samen met medewerkers schrijf ik het script, maar het is aan hen de hoofdrol te spelen.’

Robin Vissers, consultant HRM

Ik ben mijn opleiding begonnen aan de IT kant. Maar automatiseren en digitaliseren miste voor mij een verbindend element met het grootste goed binnen een organisatie, de mens. Hierna ben ik overgestapt naar HRM en heb ik bijna 15 jaar HR ervaring waarin ik in bijna alle facetten van het HR werkveld heb gewerkt. Hierdoor ben ik een echte HR generalist geworden en inzetbaar in bijna alle advies en business partner rollen van het HR werkveld. Naast het advieswerk help ik graag scholen om verder te komen met hun HR afdeling.
De combinatie van IT en HR is voor mij de perfecte combinatie om scholen verder te brengen met bijvoorbeeld strategisch HRM!

06-14134200

r.vissers@provenance.nl

Joost Hogenbirk, consultant F&C

Met een bedrijfseconomische achtergrond en langjarige ervaring op bestuurlijk niveau in zowel profit als non-profit organisaties in zorg en onderwijs, is het mijn passie organisaties te ondersteunen hun visie en missie te realiseren en het management te ontzorgen. Als ‘financieel economisch geweten’ met brede deskundigheid en enthousiaste houding bekijk ik samen met bestuurders en toezichthouders wat nodig is, initieer ik oplossingen en implementeer nieuwe werkwijzen en systemen. Ik ben ondernemend, innovatief, uitdagend, prestatiegericht en analytisch sterk; denk strategisch, conceptueel, praktisch en out of the box.

06-38748292

j.hogenbirk@provenance.nl

Jonathan Zaaijer, consultant F&C

Ik ben een sociaal en openhartig persoon met een financieel-economische achtergrond, werkzaam in het onderwijs. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat scholen zich volledig kunnen richten op het primaire proces: het geven van onderwijs. Om dit doel te bereiken implementeer, ondersteun, begeleid en adviseer ik bij verbetertrajecten om daarmee scholen te ontlasten én ervoor te zorgen dat betrouwbare managementinformatie wordt gegenereerd. Het inzetten van opgedane kennis en kunde gecombineerd met een positieve instelling, inlevingsvermogen, overtuigingskracht en humor is voor mij een goede formule om mensen “mee te nemen” in werkprocessen en te komen tot kwalitatief hoogwaardige en duurzame resultaten.

06-21833783

j.zaayer@provenance.nl

Dirk Honders, consultant HRM

Ik ben een sociaal en breed geïnteresseerd persoon. Na het afronden van de opleiding HRM heb ik de opleiding Docent Muziek gedaan aan het conservatorium. Door mijn kennis over onderwijs en HR te verenigen in mijn werk als HR adviseur kan ik organisaties vanuit verschillende perspectieven van advies voorzien. In mijn werk ben ik verbindend en analytisch sterk. Het geeft mij veel energie om processen effectiever vorm te geven in een organisatie.

d.honders@provenance.nl

06-36559422

Nina van Koperen, consultant HRM

Ik ben een enthousiaste HR adviseur met ervaring in de onderwijs-, zorg- en profitsector. Ik heb ruime ervaring als sparring partner van het management voor strategische, tactische en operationele HR vraagstukken waarbij ik een volwaardige bijdrage lever aan het realiseren van hun doelen en uitdagingen. Ik werk op basis van vertrouwen, verbinding en relatie waarbij ik zowel oog heb voor de menselijke maat als voor het te behalen resultaat. Ervaring leert dat ik in staat ben om in samenspel met leidinggevenden langdurige complexe en op het eerste oog onoplosbare personeelsdossiers tot een goed einde te brengen.

n.van.koperen@provenance.nl

06-21471165

Albert Klomp, consultant F&C

Een goede organisatie en bedrijfsvoering zijn onmisbaar. Met mijn ruime ervaring en achtergrond als bedrijfseconoom en psycholoog, zet ik mij graag in om organisaties tot bloei te brengen. Ik weet op basis van vertrouwen verbindingen te maken op alle niveaus. Ik vind het een uitdaging om mensen, integer en op basis van visie en overtuiging, te enthousiasmeren en mee te krijgen. Mijn ambitie is steeds om organisaties te ontwikkelen en verbeteren: visie omzetten naar realiteit – effectief en efficiënt. De menskant van de organisatie speelt hierin een essentiële rol.

06-12998376

a.klomp@provenance.nl

 

Bettina Roosdorp, secretaresse

Na vele jaren als directie-secretaresse te hebben gewerkt bij onder andere een strategisch adviesbureau, ben ik in 2011 mijn eigen bureautje begonnen in hoogwaardige ondersteuning van professionals en kleine organisaties. Voor Provenance werk ik inmiddels een paar jaar met veel plezier. Terwijl de professionals van Provenance op de voorgrond aan het werk zijn, zorg ik dat op de achtergrond alles soepel verloopt. Mocht u vragen hebben, of een van onze professionals niet kunnen bereiken, schroom dan niet contact met mij op te nemen.

06-30131663

b.roosdorp@provenance.nl

Heeft u een vraag?

Neem contact op