HR-scan

Uw medewerkers zijn van grote waarde voor uw organisatie. Daarom wilt u dat alles rond uw personeel goed geregeld is om een vitale en goede werkgever te zijn. Maar heeft u inzichtelijk of alles op het gebied van HR geregeld is?

Met de Provenance HR-scan heeft u een instrument in handen waarmee u simpel en overzichtelijk inzage krijgt in de mate van ontwikkeling van HR binnen uw organisatie!
Zo kunt u per onderwerp behouden wat goed is en bijsturen waar dat nodig is om uw organisatie doelstellingen te behalen.

De HR-scan wordt uitgevoerd door één van onze bekwame HR-professionals die de uitdagingen van de onderwijssector kent. U krijgt een analyse op basis van de beschikbare informatie (deskresearch) en gesprekken met de belangrijkste stakeholders en medewerkers op het gebied van HRM.

Met dit overzicht kunt u zelf aan de slag of u kunt onze HR-professional inzetten om een plan van aanpak te maken voor de gewenste HR-onderwerpen en deze samen uitvoeren en tot implementatie brengen.

HRM

Strategisch HRM-advies, oplossingen en tijdelijke ondersteuning binnen de onderwijssector. jfoeoe efjeojfefeojf eoojfeojeojejvoj

Interim HR

Provenance is uw partner in de onderwijssector wanneer u tijdelijk of extra invulling van een HR-positie nodig heeft.

Consultancy

Begeleiding bij in- en outsourcing, re-integratie, mobiliteit en ontslag. Adviess en ondersteuning bij reorganisaties, sociale plannen, mobiliteit en personeelsreductie. 

Wilt u meer weten wat de HR-scan voor uw organisatie kan betekenen?

Dit kan met Robin Vissers. Hij is bereikbaar op 06-14134200 of r.vissers@provenance.nl 

Neem contact op